Mat og drikke
Hardanger har ein lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjonar. Vi serverer nydeleg og kortreist mat laga på heilt ferske, lokale råvarer.
Hardanger har ein lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjonar. Vi serverer nydeleg og kortreist mat laga på heilt ferske, lokale råvarer.
Glime byr på deilig kortreist mat og drikke. Her kan du nyte både tradisjonelle og moderne rettar med fjordutsikt heile året.
Til dagleg i sesong finn du ein a la carte meny. I vekedagane og om vinteren der belegget ikkje tillet åpning av heile menyen finn du gode rettar som dagleg vert endra.
Fykse 70/6, Spildegarden, Børve bær, Hauane gardsmat, Sjuragåren, kjøkkenhagen på rykje, Lingalaks og Breievne gard er nokre av produsentane me på Glime har nærmast oss.
Hjå oss finn du norges største «siderkart». Me samarbeidar tett med monge av dei kringliggande gardane om både siderkart, gardsbesøk, og sidersmakingar. På kartet finn du alt frå det tørraste mest funky frå Oslo’s bakgatar, til den krystallklare geografisk beskytta Hardangersideren.
Dykk ned i god dryk og god mat med oss på Glime. Spør oss om ei smaking før middag.
Me skreddersyr menyer og drikkepakker til ditt arrangement. Ta kontakt med oss på hardangerfjord@fjordtindhotels.no så hjelper vi med firmasamlingen, familieselskapet eller teambuilding. Mat og drikke skal være ein vital del av ditt besøk hjå oss du skal hugse.
Nyoppussa og lyse rom i moderne nordisk stil.