Hardangerfjord Hotel

By Fjordtind

Meir enn berre ein stad
å overnatte

Hardangerfjord Hotel ligg flott til i Øystese ved Hardangerfjorden med utsikt mot Folgefonna. Hotellet er eit fullservice konferansehotell med moderne utstyr og fasilitetar for opp til 200 personar. Vi står på for å gi deg eit best mogleg opphold og hjelp deg gjerne med å planlegge aktivitetar og turar.

Hardangerfjord Hotel er ein del av Fjordtind Hotels.

Hardangerfjord_01

Om hotellet

Hardangerfjord Hotel har lange tradisjonar for godt vertskap og smakfulle opplevingar for både kropp og gane. Vi er så heldige å ha det beste av norsk natur rett utanfor døra, noko som gjer at vi kan tilby ei fantastisk hotelloppleving du sjeldan finn andre stedar. Etter eit lite opphold og ei total renovering, står hotellet i 2020 klart til å by på overnatting, spanande smaksopplevingar og fengande aktivitetstilbod for nye gjester.

brakanes-hotel-5

For deg som er glad i vakker natur, nydeleg kortreist mat og sterke naturopplevingar.

Opplev Norge på sitt vakreste

Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar. / Welcome – we adhere to strict guidelines to ensure a safe stay for our guests. Follow us on Facebook for updates.

Hardangerfjord Hotel Logo