Mat og drikke
Hardanger har en lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjoner. Vi serverer nydelig og kortreist mat laget på helt ferske, lokale råvarer.
Hardanger har en lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjoner. Vi serverer nydelig og kortreist mat laget på helt ferske, lokale råvarer.
Glime byr på deilig kortreist mat og drikke. Her kan du nyte både tradisjonelle og moderne retter med fjordutsikt hele året.
Til daglig i sesongen finner du en a la carte meny. I ukedagene og vinterstid der belegget ikke tillater åpning av hele menyen finner du gode retter som daglig endres.
Fykse 70/6, Spildegarden, Børve bær, Hauane gardsmat, Sjuragåren, kjøkkenhagen på rykje, Lingalaks og Breievne gard er noen av produsentene vi på Glime har nærmest oss.
Hos oss finner du Norges største «siderkart». Vi samarbeider tett med mange av gårdane rundt hotellet om både siderkart, gårdsbesøk, og sidersmakinger. På kartet finner du alt fra det tørreste mest funky fra Oslo’s bakgater, til den krystallklare geografisk beskytta Hardangersideren.
Dykk ned i god drikke og god mat med oss på Glime. Spør oss om en smaking før middag.
Vi skreddersyr menyer og drikkepakker til ditt arrangement. Ta kontakt med oss på hardangerfjord@fjordtindhotels.no så hjelper vi med firmasamlingen, familieselskapet eller teambuilding. Mat og drikke skal være en vital del av ditt besøk hos oss du skal huske.
Nyoppussede og lyse rom i moderne nordisk stil.