Hardangerfjord Hotel

By Fjordtind

Mer en bare et sted
å overnatte

Hardangerfjord Hotel ligger flott til i Øystese ved Hardangerfjorden med utsikt mot Folgefonna. Hotellet er et fullservice konferansehotell med moderne utstyr og fasiliteter for inntil 200 personer. Vi står på for å gi deg et best mulig opphold og hjelper deg gjerne med å planlegge aktiviteter og turer.

Hardangerfjord Hotel er en del av Fjordtind Hotels.

brakanes-hotel

Om hotellet

Hardangerfjord Hotel har lange tradisjoner for godt vertskap og smakfulle opplevelser for både kropp og gane. Vi er så heldige å ha det beste av norsk natur rett utenfor døren, noe som gjør at vi kan tilby en fantastisk hotellopplevelse du sjeldent finner andre steder. Etter et lite opphold og en total renovering, står hotellet i 2020 klart til å tilby overnatting, spennende smaksopplevelser og fengende aktivitetstilbud for nye gjester.

brakanes-hotel-5

For deg som er glad i vakker natur, nydelig kortreist mat og sterke naturopplevelser.

Opplev Norge på sitt vakreste

Kjære gjest! Av hensyn til våre gjester og ansatte velger vi å holde stengt fra 10:00 fredag 13.03. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer. / Dear guests! To ensure the well-being of our guests and staff, we have decided to close the hotel from 10AM Friday 13th. Follow us on Facebook for updates.

Hardangerfjord Hotel Logo