Green Hat

Green Hat

Green Hat arrangerer teambuilding som engasjerer og motiverer og kan by på spennende aktiviteter som «escape games», quiz, oppdagelsesferder og utfordrende oppgaver som må løses i samarbeid.

Hele året 1-3 timer

Green Hat Challenge

Green Hat Challenge er kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet, der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om prioritering og samhandling. Dette er ekte teambuilding med kreative oppdrag!

Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi for å fokusere på det som er moro og hva dere selv mener dere er gode på.

Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative.

Andre aktiviteter:

 • The Lockdown
 • Musikk-quiz
 • Icebreaker Game
 • Exploration Challenge
 • Code Break

Opplev Norge på sitt vakreste

Recent Comments

  Archives

  open

  Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar. / Welcome – we adhere to strict guidelines to ensure a safe stay for our guests. Follow us on Facebook for updates.

  Hardangerfjord Hotel Logo