Trolltunga

Trolltunga

Norges fineste utsikt? Trolltunga er en av de mest imponerende fjellformasjonene på Vestlandet. Turen tar 10 til 12 timer, men du blir belønnet med en spektakulær utsikt du sent vil glemme.

Sommer 10-12 timer 27 km

1 100 meter over havet

Trolltunga ligger 1 100 meter over havet og er en lang og forholdsvis krevende tur. Turstien er godt merket med skilt, men turen tar mellom 10 og 12 timer og anbefales for folk som er i god form og som er vant med å gå lengre turer. Skikkelig utstyr er nødvendig, og helst bør man ha gode fjellsko og turklær og selvfølgelig rikelig med mat og drikke. Dersom du ikke er fjellvant anbefaler vi å hyre inn en erfaren guide.

Turer til Trolltunga er primært en sommeraktivitet, men det finnes også guidede ski- og trugeturer om vinteren for de som ikke er redd for en utfordring.

Opplev Norge på sitt vakreste

Recent Comments

    Archives

    open

    Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar. / Welcome – we adhere to strict guidelines to ensure a safe stay for our guests. Follow us on Facebook for updates.

    Hardangerfjord Hotel Logo