Selskap & bryllup

Vi sørger for at den store dagen blir uforglemmelig.

Vi hjelper deg

Hardangerfjord Hotel har lokaler til både store og små selskap, og hjelper deg med å skape de perfekte rammene for den store dagen.

Vi serverer kortreist mat laget på ferske, lokale råvarer og har et vertskap som gjør alt for at selskapet ditt blir perfekt – enten du skal arrangere barnedåp, gjøre stas på en konfirmant eller feire bursdag eller bryllup.

Selskapslokale

Vi hjelper deg med å arrangere festligheter enten du ønsker et intimt selskap for de nærmeste eller storslått fest. Vi er vertskap for arrangementer med opp til 250 gjester, og med fjorden rett utenfor vinduet og Hardangerbadet vegg-i-vegg, får du de perfekte rammene for din neste fest.

Mat og drikke

Restauranten på Hardangerfjord Hotel, Glime, byr på mat og drikke laget på råvarer fra lokale leverandører. Økologisk kalkun fra Homlagarden og eplemost fra prisbelønte Spildegarden er bare noe av det du kan glede deg til.

Vi har egne festmenyer, men skreddersyr selvfølgelig meny og drikke etter ønske.

Julebord

Julebordet på Hardangerfjord Hotel byr på tradisjonsrik og hjemmelaget julemat – det kjennes på smaken. Kjøkkensjefen røyker pinnekjøttet selv.

Bryllup

Drømmer du om din egen brudeferd i Hardanger? Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging av drømmebryllupet ditt, enten du vil ha en storslått festmiddag eller en intim feriring med de nærmeste.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om evenementet ditt, så kommer vi tilbake til deg.

    For deg som er glad i vakker natur, nydelig kortreist mat og sterke naturopplevelser.

    Våre rom

    Nyoppussede og lyse rom i moderne nordisk stil.

    Opplev Norge på sitt vakreste

    Hardangerfjord Hotel Logo