Julebord i Hardanger

På Hardangerfjord Hotel kan du feire avslutningen på året omkranset av fjord og fjell, kjekke opplevelser hele helgen, god mat og med god musikk.

Maten

Maten er tradisjonsrik, handlaget og kortreist. Råvarene kan knapt være mindre verdensvante før de blir foredlet til deilig julemat på kjøkkenet vårt.

  • Julebuffét med varm mat
  • Pinnekjøtt
  • Lutefisk
  • Ribbe
  • Og selvsagt deilig tilbehør

Opplevinga

På Hardangerfjord Hotel kan du feire avslutningen på året i autentiske omgivelser omkranset av fjord og fjell. Vi kan tilby ulike og spennende aktiviteter og kulinariske høydepunkter i kombinasjon med moderne fasiliteter. Maten er tradisjonsrik, håndlaget og kortreist. Råvarene kan knapt bli mindre verdensvante før de blir foredle til deilig julemat på kjøkkenet vårt. Velkommen til oss!

Overnattinga

Vakn opp til utsikt over mektig fjord frå eit av våre nye rom, nyoppussa i moderne, nordisk stil. Vi har både enkle og doble rom med mulighet for utsikt over fjord og fjell.

Turen

Turen til Øystese er ei oppleving i seg sjølve og slyngar seg kringom fjell og mellom fjord frå Bergen. Vi hjelper deg sjølvsagt med transport til følget ditt.

Prisar

Overnatting og julebord

Overnatting enkeltrom kr 1595,- / dobbeltrom kr 1995,-

Julebord og underholdning 

Kr 885,- for Varmmat Julebord Buffet med dessertbord

Kr. 295,- for kaldmatstallerken

Halv pris for born 3-14 år

Gratis for born under 3 år

NB; + underhadning, ta kontakt for alternativer

Send førespurnad

Send oss ei melding og fortel oss litt om arrangementet ditt, så kjem vi tilbake til deg.

    Opplev Noreg på sitt vakraste

    Hardangerfjord Hotel Logo