Trolltunga

Trolltunga

Noregs finaste utsikt? Trolltunga er ein av dei mest imponerande fjellformasjonane på Vestlandet. Turen tek 10 til 12 timar, men du blir belønna med ein spektakulær utsikt du seint gløymer.

Sumar 10-12 timar 27 km

1 100 meter over havet

Trolltunga ligg 1 100 meter over havet og er ein lang og forholdsvis krevande tur. Turstien er godt merka med skilt, men turen tek mellom 10 og 12 timar og vert anbefala for folk som er i god form og som er vant med å gå lengre turar. Skikkeleg utstyr er naudsynt, og helst bør ein ha gode fjellsko og turklede og sjølvsagt rikeleg med mat og drikke. Dersom du ikkje er fjellvant anbefalar vi at du hyrer inn ein erfaren guide.

Turar til Trolltunga er primært ein sumaraktivitet, men det finst også guida ski- og trugeturar om vinteren for dei som ikkje er redd for ei utfordring.

Opplev Noreg på sitt vakraste

Recent Comments

    Archives

    open

    Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar. / Welcome – we adhere to strict guidelines to ensure a safe stay for our guests. Follow us on Facebook for updates.

    Hardangerfjord Hotel Logo